Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Freeze Tec грејни кабли

ELEKTRA FreezeTec™ e греен кабел наменет за заштита на цевки и вентили подложни на замрзнувања предизвикани од ниски температури.

Системот е лесен и едноставен за инсталирање и работи автоматски, и ја исклучува потребата од посебен систем за контрола.

Технички карактеристики

  • температура на вклучување на термостатот: +3°C;
  • температура на исклучување: +10°C;
  • излезна моќност: 12 W/m;
  • напојување: 230V, 50/60Hz.

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.