Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

ELEKTRA MMV преносливни грејни мрежи

ELEKTRA MMV грејните мрежи се преносливи специјализирани грејни тела кои можат веднаш да се користат. Ова е пренослив греен гумиран тепих погоден за влезни делови во деловни објекти.

Составени од отпорен греен кабел и изолациски слој инсталиран во внатрешноста на ПВЦ мат зајакнат со полиестерска мрежа. Овие мрежи се дизајнирани за универзални апликации, како што се одмрзнување на земјата, одмрзнување на сено итн.

Технички карактеристики

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.