Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Еlektra ММR преносливи грејни мрежи

Elektra MMR е пренослив греен гумиран тепих, погоден за влезни делови во деловни објекти. Погоден за монтирање на локации каде што постои опасност од замрзнување или таложење на снег.

Технички карактеристики

Каталози

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.