Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Разводни кутии

Разводна кутија ELEKTRA MBP 161609 е посветена на напојување, продолжување на кабелот и разгранување на грејните кабли ELEKTRA SelfTec®PROi LT / LT F, SelfTec®PROi MT / MT F и SelfTec®PROi HT F. Кутијата овозможува напојување од максимум 3 грејни кола или разгранување на едно грејно коло во максимални 3 насоки.

Детални технички спецификации

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.