Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Додатоци за инсталација

Држач за поддршка BM16-PROi за разводна кутија ELEKTRA MGRPEX 161609. Поддржувачките прегради може да се користат за да помогнат во инсталирањето на разводни кутии ELEKTRA MGRPEX на цевки. Преградите вклучуваат комплет завртки, навртки и обични подлошки потребни за инсталирање на една разводна кутија.

EK-PRO под изолационен комплет за влез со M25 жлезда за саморегулирање на грејни кабли. Посветен на заштитата на каблите при поставување на цевки, при минување низ метални лимови и термоизолациони облоги.

Метален клип од не’рѓосувачки челик BMC-PROi помага при инсталирање на држачи за поддршка.

Алуминиумска лента AL-TAPE-PROi помага во долгата инсталација на грејните кабли на цевките и обезбедување рамномерна дистрибуција на топлина.

Засилена лента со стаклопластика SG-TAPE-PROi со силиконски самолеплив систем за помош при фиксирање на грејните кабли на цевките.

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.