Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

SnowTec Tuff грејни кабли

Elektra Snow Tech Tuff е греен кабел погоден за инсталација и монтажа во асфалт, односно против замрзнување на патеки, автомобилски рампи, гаражи, тремови и сл. Овој кабел има голема отпорност на висока температура и затоа е перфектен избор за инсталација во асфалт.

Начинот на инсталација на овие мрежи е прилично едноставен. На пример ако е потребно загревање на патеката за приоѓање со автомобил до гаражата, изведбата би била на тој начин што овие мрежи ќе се наместат само онаму каде поминуваат трклата на автомобилот. Доколку е потребано да се заштити целиот трем пред куќата тогаш едноставно само ќе се наредат повеќе грејни мрежи една до друга.
Контролата е тоа што ги прави брилијантни овие системи за заштита од снег и мраз. Бидејќи се опремени со сензор за влага и сензор за температура, системот сам проверува и знае кога треба да се уклучи/ исклучи без Вие да треба да го правите тоа.

Технички карактеристики

Каталози

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.