Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Elektra UltraTec грејни кабли

ELEKTRA UltraTec грејниот кабел е ултра тенок кабел и е наменет за поставување на постоечка бетонска глазура –кошулица, под финално обработен под од плочки,мермер или гранит – 10 w по метар должен. Погоден е за објекти каде што се прави реновирање или конструкција на подот.

Технички карактеристики

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.