Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Термостати за подно греење

ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛЕР TWE-10

 • Поврзување со WI-FI
 • LCD Touch дисплеј
 • Мери амбиентална или подна температура
 • Поден сензор
 • Опција за неделно поднесување
 • 4 различни програми за секој ден
 • FROST PROTECTION

ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛЕР Е92

 • LCD Touch дисплеј
 • Мери амбиентална или подна температура
 • Поден сензор
 • Опција за неделно поднесување
 • 4 различни програми за секој ден
 • FROST PROTECTION
 • Опција за заклучување на дисплеј

ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛЕР Е-93

 • LCD Touch дисплеј
 • Мери амбиентална или подна температура
 • Поден сензор
 • Опција за неделно поднесување
 • 4 различни програми за секој ден
 • Опција за заклучување на дисплеј
 • FROST PROTECTION

ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛЕР Е53

 • LCD дисплеј
 • Мери амбиентална или подна температура
 • Поден сензор
 • Опција за неделно поднесување
 • 4 различни програми за секој ден
 • Опција за заклучување на дисплеј

ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛЕР TKB 60

 • LCD дисплеј
 • Мери амбиентална или подна температура
 • Поден сензор

ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛЕР OTD2

 • Сензор
 • Мери амбиентална температура
 • Мери температура на под
 • Ноќен термостат за тајмер и можност за антифрост

ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛЕР TKB 60

 • Мери амбиентална или подна температура
 • Поден сензор
 • Монтажа – надградна

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.