Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Elektra MG/MD грејни мрежи

Овој тип на грејна мрежа е наменета за поставување на готова бетонска глазура – кошулица, под финално обработен под од плочки – 160w по м2. Овој тип на грејна мрежа може да биде основен систем за греење или надополнување на постоечкиот. Инсталацијата на овие грејни мрежи е едноставна и не бара никакви градежни зафати.

Технички карактеристики

Каталози

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.