Ние сме единствени производители на воздушни завеси во Република Македонија.


Според HACCP стандардите, воздушните завеси се задолжителни кај сите производители и дистрибутери на свежа и замрзната храна.

Вентилаторите и пропелерите се од светски позната израелска фабрика која долги години ги пласира своите производи во Америка и ширум светот.

Воздушните завеси имаат 4 брзини на дување и се регулираат според висината на вратата.

Пропелерите се алуминиумски, компјутерски балансирани со дијаметар од 15mm.

Моторите од сите модели се двоосовински со термичка заштита.

Во сите модели на воздушни завеси има можност да се вградат грејачи со што завесата ќе има двонаменска функција на поставување на бариера меѓу внатрешниот простор и надворешните влијанија и догревање на просторот.


Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа на автоматиката и греењето по барање на купувачот ,како што е вклучување на воздушната завеса преку микропрекинувач односно активирање на истата во моментот на отворање на вратата.


Опции и странични регулатори

Сите мотори се двоосовински, термички заштитени

Пропелерите се алумински, компјутерски балансирани со дијаметар 115 mm

Грејачите се цевчести, обложени со ребреста ламела во вид на спирала, со дијаметар 28 mm

Гаранција 12 месеци

Обезбеден сервис и резервни делови 5 години по истекот на гарантниот рок

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Со/без греење: