MIDEA ALL EASY PRO СЕРИЈА

28.990,00 ден44.990,00 ден

 • A+++ енергетска класа на ладење/греење
 • Работен опсег – 20 ~ + 50
 • Фреон R32
 • Wi – fi
 • Intellegent eye сензор кој автоматски ја пренасочува климата во energy saving mode во моментот кога  детектира дека лугето ја напуштиле просторијата
 • Тивок режим на работа 20db
 • 3,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A+++ енергетска класа на ладење/греење
 • Работен опсег – 20 ~ + 50
 • Фреон R32
 • Wi – fi
 • Intellegent eye сензор кој автоматски ја пренасочува климата во energy saving mode во моментот кога  детектира дека лугето ја напуштиле просторијата
 • Тивок режим на работа 20db
Модел       Капацитет

     Ладење/греење

MSEPBU – 12HRFN8 QRD6GW 3,5 kw / 3,9 kw

30 – 35 m2

MSEPCU – 18HRF QRD0GW 5,2 kw / 5,5 kw

50 – 60 m2

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW