MIDEA AG – INFINI Серија

21.990,00 ден44.990,00 ден

 • A++ енергетска класа на ладење/греење
 • Работен опсег – 15 ~50
 • Фреон R32
 • Вграден Wi – fi
 • Опцијата Econo овозможува 71% заштеда на енергија
 • Работа на компресор со 100% искористеност и на +55С
 • Тивок режим на работа
 • Врвен антикорозивен златен слој на изменувачот за топлина
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ енергетска класа на ладење/греење
 • Работен опсег – 15 ~50
 • Фреон R32
 • Вграден Wi – fi
 • Опцијата Econo овозможува 71% заштеда на енергија
 • Работа на компресор со 100% искористеност и на +55С
 • Тивок режим на работа
 • Врвен антикорозивен златен слој на изменувачот за топлина
             Модел            Капацитет

    Ладење /греење

MSAGAU – 09HRFN8 QRD0GW 2,6 kw / 2,9 kw

25 – 30 m2

MSAGBU – 12HRFNX QRD0GW 3,5 kw / 3,8 kw

30 – 35 m2

MSAGCU – 18HRFN8 QRD0GW 5,2 kw / 5,5 kw

50 – 60 m2

MSAGDU – 24HRFN8  QRD0GW 7,0 kw / 7,3 kw

60 – 70 m2

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW