HAIER FLEXIS PLUS BLACK Series inverter

41.990,00 ден56.990,00 ден

 • A+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење/греење
 • A-PAM DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа
 • LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Антибактериски филтер и вграден SUPER NANO-AQUA јонизатор
 • Функција Ecopilot light sensor – клима уредот се прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%.
 • Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+),
 • 3D Air Flow функција
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart,
 • Real Clock Timer
 • 3,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење/греење
 • A-PAM DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа
 • LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Антибактериски филтер и вграден SUPER NANO-AQUA јонизатор
 • Функција Ecopilot light sensor – клима уредот се прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%.
 • Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+),
 • 3D Air Flow функција
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart,
 • Real Clock Timer

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW