HAIER Console Series inverter клима уреди

46.990,00 ден62.590,00 ден

 • A++ / A+ неверојатно висока енергетска класа на ладење / греење
 • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode, Turbo mode – режими на работа
 • 3D Air flow, антипрашест филтер, функција на одвлажување
 • греење во подот долна зона (освен Haier Console 18), елегантен дизајн, тивка работа
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер
 • опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од  -10 ÷ 43­ oC / -15 ÷ 24­ oC
 • 3,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / A+ неверојатно висока енергетска класа на ладење / греење
 • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode, Turbo mode – режими на работа
 • 3D Air flow, антипрашест филтер, функција на одвлажување
 • греење во подот долна зона (освен Haier Console 18), елегантен дизајн, тивка работа
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер
 • опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од  -10 ÷ 43­ oC / -15 ÷ 24­ oC
Модел Капацитет –
ладење / греење (kW)
Haier AF352S2SD1FA / 1U35S2SM1FA Console Bi Flow 3,4 (1,0 ÷ 4,0) / 3,7 (1,1 ÷ 4,6)
Haier AC50S2SG1FA / 1U50S2SJ2FA Console 5,0 (1,4 ÷ 5,7) / 5,8 (1,4 ÷ 6,0)

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW