CARRIER CRYSTAL ll

31.000,00 ден

 • A++ / A + енергетска класа на ладење / греење
 • ЕУРОВЕНТ сертификат за квалитет за сите модели
 • HEPA, Cold Catalyst Ionizer филтер за воздух за отстранување и на најмалите честички од воздухот и заштита од алергени и честички
 • Follow me функција за практично усмерување на протокот на воздух
 • функција на самочистење која спречува наталожување на честички и прашина а со тоа и заштита од бактерии
 • Eco mode за економично работење на клима уредот
 • Sleep mode за мирен сон и кога работи уредот
 • 2,5 kW
  2,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / A + енергетска класа на ладење / греење
 • ЕУРОВЕНТ сертификат за квалитет за сите модели
 • HEPA, Cold Catalyst Ionizer филтер за воздух за отстранување и на најмалите честички од воздухот и заштита од алергени и честички
 • Follow me функција за практично усмерување на протокот на воздух
 • функција на самочистење која спречува наталожување на честички и прашина а со тоа и заштита од бактерии
 • Eco mode за економично работење на клима уредот
 • Sleep mode за мирен сон и кога работи уредот
Модел Капацитет –

ладење / греење (kW)

Carrier CRYSTAL II 2,(1,1 ÷ 3,6)/ 2,(1,0 ÷ 3,9)

 

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW