Градска општа болница „8-ми Септември” Ургентен центар - Скопје
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Аџибадем Систина
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Музеј на Македонија
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Capitol Mall & Residence - Скопје
 
Систем за заштита од снег и мраз и електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
ФФМ - Куќа на фудбалот, Скопје
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Palma Mall,Тетово
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Хотел „Парк” Охрид
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Деловен објект „Sto”
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Деловен објект, Кадино
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Деловен објект „Vule Kom”
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Објект „Под Водно”
 
Систем за заштита од снег и мраз и електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Хотел на Попова Шапка
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Резиденцијален објект во Градски парк, Скопје
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Објект во Штип
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект, Маврово
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Волково
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Центар
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Маврово
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Тафталиџе
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Водно
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Водно
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Лисиче
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Црниче
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Црниче
 
Систем за заштита од снег и мраз
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Лисиче
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Индивидуален објект - Усје
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Колективен објект - Водно
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект во Битола
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект во Пинтија
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект во Кисела вода
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект во Преспа
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект во Влае
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект на Водно
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект во Свети Николе
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект на Водно
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
Објект во Ново Лисиче
 
Електрично подно греење
 
 
 
 
 
 
 

 

Референтна листа