Нашата компанија е специјализирана за сервисирање на климатизација и продажба и монтажа на сите типови на клима уреди:


Сплит системи

Касетни (плафонски)

Парапетни (подни)

Каналски

Floor standing


Ние сме овластени дилери на: Carrier, Toshiba, Haier и Vivax.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haier TIDE inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haier DAWN inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haier FLEXIS inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toshiba Mirai inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toshiba Seiya inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toshiba Shorai inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2|3|4» »»