Моќност:
 

Нашата компанија е специјализирана за сервисирање на климатизација и продажба и монтажа на сите типови на клима уреди: сплит системи, касетни (плафонски), парапетни (подни), каналски, floor standing.


Ние сме овластени дилери на: Carrier, Toshiba, Haier и Vivax.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vivax ACP-09CH25AERI R32
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vivax ACP-12CH35AERI R32
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vivax ACP-18CH50AERI R32
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vivax ACP-24CH65AERI R32
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIVAX CT - AERI
 
 
 
 
 
 
39 990Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIVAX CC - AERI
 
 
 
 
 
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIVAX AEH MOBILE
 
 
 
 
 
 
18 990Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOSHIBA SUZUMI PLUS INVERTER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOSHIBA DIGITAL FLEXI INVERTER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carrier XPower Gold inverter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haier TIDE inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haier DAWN inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haier FLEXIS inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toshiba Mirai inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toshiba Seiya inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toshiba Shorai inverter (R32)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIVAX ACP 09 CH25 AEX
 
 
 
 
 
 
13 990Ден