Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЕЛЕКТРИЧЕН КАЛОРИФЕР BANE AIR ТК-4,5
 
 
 
 
 
 

ЕЛЕКТРИЧЕН КАЛОРИФЕР BANE AIR ТК-4,5

 

Соодветен за домови, канцеларии, викендички, ресторани и секаков вид на простории до 30m2 или 90m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира саканата температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2,2 kW на 4,5 kW по сопствена желба. Поради ваквиот специфичен процес на работа моделот ТК-4,5 е доста економичен во потрошувачката на електрична енергија.

 
8 900Ден