Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЕЛЕКТРИЧЕН КАЛОРИФЕР BANE AIR ТК-4
 
 
 
 
 
 

ЕЛЕКТРИЧЕН КАЛОРИФЕР BANE AIR ТК-4

 

Соодветен за домашна употреба, за во канцеларии и викенд куќи, како и ресторани и останати видови на простории до 30m2 или 60m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира бараната температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2 kW на 4 kW по сопствена желба

 
8 900Ден