Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Carrier Infinity Ultimate
 
 
 
 
 
 

Carrier Infinity Ultimate

 

Најнова 3D DC Inverter Carrier компресорскатехнологија која уредот го прави високо штедлив

  • Функција на самочистење кое не дозволува собирање на прашина и честички
  • Golden Fin или Златно премачкување кое е во улога на антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • Функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent mode- опции кои го прават уредот попријатен за околината
  • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
  • Eurovent сертификат за квалитет

 
31 990Ден
 
Моќност: