Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
AUX Cassette
 
 
 
 
 
 

AUX Cassette

 
  • Капацитет на ладење/ греење : 16,0 (4,7 ÷ 17,5) / 17,0 (4,7 ÷ 18,5)
  • A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
  • зголемени капацитети и опсег на работа на ладење / греење
  • рамномерна 4-страна дистрибуција на воздух
  • вградена пумпа за кондензна вода (до 1200mm подигање)
  • едноставно одржување и можност за довод на свеж воздух
  • 24h тајмер и ауторестарт функција
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52 oC
  • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
  • 24 месеци Гаранција.

 
132 870Ден