Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Carrier Extreme
 
 
 
 
 
 

Carrier Extreme

 

✅ А+++ / А++ енергетска класа на ладење и греењe

✅ Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

✅ Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем

✅ Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, Eco, Sleep и Quiet

✅ Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач

✅ Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат

✅ Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер

✅ Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50 oC

✅ Опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC

 
35 990Ден
 
Моќност: