Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
LG Artcool Inverter
 
 
 
 
 
 

LG Artcool Inverter

 

 • A++ енергетска класа на ладење
 • A+ енергетска класа на греење
 • Фреон R410
 • Еnergy display
 • Wi – fi
 • Јонизатор
 • Филтер за двојна заштита
 • Автоматско чистење
 • Опција за брзо загревање / ладење
 • Четворосмерен насочувач
 • Паметна дијагностика
 • 3 години гаранција
 • 10 год. фабричка гаранција на компресор

 
74 000Ден
 
Моќност: