Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
AG Infini Series
 
 
 
 
 
 

AG Infini Series

 
  • A++ енергетска класа на ладење/греење
  • Работен опсег – 15 ~50
  • Фреон R32
  • Вграден Wi - fi
  • Опцијата Econo овозможува 71% заштеда на енергија
  • Работа на компресор со 100% искористеност и на +55С
  • Тивок режим на работа
  • Врвен антикорозивен златен слој на изменувачот за топлина

 
21 990Ден
 
Моќност: