Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Midea All Easy Pro
 
 
 
 
 
 

Midea All Easy Pro

 
  • A+++ енергетска класа на ладење/греење
  • Работен опсег – 20 ~ + 50
  • Фреон R32
  • Wi - fi
  • Intellegent eye сензор кој автоматски ја пренасочува
  • климата во energy saving mode во моментот кога
  • детектира дека лугето ја напуштиле просторијата
  • Тивок режим на работа 20db

 
28 990Ден
 
Моќност: