Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Carrier Crystal II
 
 
 
 
 
 

Carrier Crystal II

 

A+++ / А++ висока енергетска класа при ладење / греење го прави овој модел еден од најштедливите модело на Carrier

  • ЕУРОВЕНТ сертификат за квалитет за сите модели
  • HEPA, Cold Catalyst Ionizer филтер за воздух за отстранување и на најмалите честички од воздухот и заштита од алергени и честички
  • Follow me функција за практично усмерување на протокот на воздух
  • функција на самочистење која спречува наталожување на честички и прашина а со тоа и заштита од бактерии
  • Eco mode за економично работење на клима уредот
  • Sleep mode за мирен сон и кога работи уредот
 
 
39 990Ден
 
30 990Ден
 
 
Моќност: