Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Carrier Crystal
 
 
 
 
 
 

Carrier Crystal

 

За чиста средина е задолжен Five Action филтерот за воздух кој преку филтрирање низ 5 фази се грижи за отсранување и на најмалите честички од воздухот.

  • Follow me за полесно регулирање на протокот на воздух
  • Функција на самочистење за заштита од таложење на честички и прашина
  • Eurovent сертификат за квалитет
  • Eco mode кој заштедува и до 60% споредбено со работата во нормален режим
  • Sleep mode кој го намалува звукот при работа на внатрешната единица за мирен сон
 
 
39 990Ден
 
32 990Ден
 
 
Моќност: