Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
AUX Ducted
 
 
 
 
 
 

AUX Ducted

 

  • Капацитет на ладење/ греење : 16,0 (4,7 ÷ 17,5) / 17,0 (4,7 ÷ 18,5)
  • А++/А+ висока енергетска класа при ладење / греење
  • DC Hybrid inverter технологија
  • компактен дизајн погоден за спуштен плафон
  • стандарден отвор за довод на свеж воздух
  • ниско ниво на бучава, Auto-restart,
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52­ oC
  • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24­ oC
  • 24 месеци Гаранција.

 
135 340Ден