Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
AUX Multi Split Inverter
 
 
 
 
 
 

AUX Multi Split Inverter

 
 • A++/A+ енергетска класа при ладење и греење
 • Изведба со 2 и 4 внатрешни единици
 • DC Twin rotor inverter технологија
 • ниско ниво на бучава, Auto-restart,
 • греjач во када на кондензатор против мрзнење
 • антипрашест и антибактериски филтер
 • поголема должина на дистрибуција на воздухот
 • функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Intelligent Defrosting, Energy saving,
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 52 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
 • 24 месеци Гаранција.
 
0Ден