Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Daikin Sensira
 
 
 
 
 
 

Daikin Sensira

 

Високоѕидна поставеност со ниска потрошувачка и пријатен конфор.

  • Online контрола од било која локација со WiFi контрола (опционално)
  • Исклучително тивка работа дури до 21 dB
  • Работа на еколошки гас R32 кој го намалува штетното влијание за 68% во споредба со моделите кои користат R410A гас.

 
42 500Ден
 
Моќност: