Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Haier Console
 
 
 
 
 
 

Haier Console

 

Подните модели се наменети за подно или парапетно вградување и речиси невидливо се вклопуваат и во станбениот и во деловниот простор. Издувувањето на климатизираниот оладен воздух од горната страна, а на топлиот и од долната и од горната страна, придонесува за ефикасност на работењето.

  • Carpet Airflow – ефект на топол тепих за создавање пријатна температура на Вашите стапала.
  • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Quiet mode / Sleep mode / Turbo mode – режими на работа за побрзо и поефикасно а истовремено и попријатно постигнување на посакуваната температура во секое време.
  • антибактериски филтер за заштита од алергени и бактерии.
  • Функција на самочистење и самодијагностицирање.

 
46 990Ден
 
Моќност: