Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Haier AS50TDDHRA- CL
 
 
 
 
 
 

Haier AS50TDDHRA- CL

 

Тивка работа на клима уредот кој овозможува мир во Вашиот дом а истовремено создава пријатна клима за престој во просторијата.

  • Интелегентно струење на воздухот кое се прилагодува според режимот на работа и позицијата на корисникот.
  • Управување на клима уредот и кога не сте дома со можност за WiFi опција.
  • Нема штетно влијание врз озонот, користи 30 % помалку разладен медиум од претходните модели и ја зголемува енергетската ефикасност.

 
 
40 990Ден
38 490Ден
 
 
Моќност: