Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Toshiba RAS- 22PKVSG- E
 
 
 
 
 
 

Toshiba RAS- 22PKVSG- E

 

Овој модел на Toshiba со еколошки гас R32 и нов модерен дизајн активно придонесува во заштита на околината без притоа да влијае негативно врз Вашиот комфор.

  • Зголемен капацитет и опсег на работа при ладење и греење
  • 7 во 1 IAQ антибактериски филтрирачки системи кои Ве штитат од прашина и честички
  • Создавање на комфор без силно струење на воздухот во три насоки со опцијата “3D airflow”
  • Опцијата за самочистење помага при сушење на единицата по нејзиното исклучување
  • Скриен LED дисплеј кој автоматски ја намалува јачината на светење

 
 
78 990Ден
69 990Ден
 
 
Моќност:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: