Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Vivax ACP-12CT AERI
 
 
 
 
 
 

Vivax ACP-12CT AERI

 

Две насоки на дување на воздухот овозможуваат брзо загревање на поголем простор како што е канцларија, гаража или работилница до оптималнаработна температура и креативност на дело.

  • Turbo опција за брзо постигнување на бараната температура
  • Самодијагностицирањето
  • 24 часовен тајмер за олеснето контролирање на греењето/ ладењето
  • Прашест филтер за заштита од прашина и честички
  • Грејачи на компресор и кондензатор што не дозволуваат замрзнување на надворешната единица
  • Заштита на вентилите на надворешната единица
  • Греење при ниски температури од -20°C
 
39 990Ден
 
Моќност:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: