Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vivax ACP-12CH35AERI R32

 
 • Капацитет на ладење: 3.5 kw
 • Капацитет на греење: 3.8 kw
 • Еколошки гас: R32
 • Енергетска класа на ладење: A++
 • Енергетска класа на греење: A+
 • Енергетска ефикасност EER / COP: 3.23 / 3.63
 • Влезна моќност на ладење: 1089 W
 • Влезна моќност на греење: 1050 W
 • Проток на воздух: ≤ 515 m3/h
 • Бучава (внатрешна единица): 21 ≤ 38 db
 • Работен опсег: -20°C ≤ T ≤ 50°C
 • Нето димензија на внатрешна единица: 802 x 189 x 297 mm
 • Грејач на компресор
 • Грејач на кондензатор
 • Јонизатор
 • Греење при ниски надворешни температури (-20 °C)
 • Опција за Wi-Fi уред
 • Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција

 
27 500Ден