Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVAX ACP 09 CH25 AEX

 
 • Капацитет на ладење: 2.4 kw
 • Капацитет на греење: 2.8 kw
 • Еколошки гас: R410A
 • Енергетска класа на ладење: A
 • Енергетска класа на греење: A
 • Енергетска ефикасност EER / COP: 3.21 / 3.61
 • Влезна моќност на ладење: 821 W
 • Влезна моќност на греење: 771 W
 • Проток на воздух: ≤ 510 m3/h
 • Бучава (внатрешна единица): ≤ 40 db
 • Работен опсег: -7°C ≤ T ≤ 43°C
 • Нето димензија на внатрешна единица: 715 x 194 x 285 mm
 • Филтер за прашина
 • Fix speed technology
 • Греење при ниски надворешни температури (-7 °C)
 • Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
 
13 990Ден