Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЕЛЕКТРИЧЕН КАЛОРИФЕР BANE AIR ТК-4,5

 
 
 
8 500Ден
 
 
 

Соодветен за домови, канцеларии, викендички, ресторани и секаков вид на простории до 30m2 или 90m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира саканата температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2,2 kW на 4,5 kW по сопствена желба. Поради ваквиот специфичен процес на работа моделот ТК-4,5 е доста економичен во потрошувачката на електрична енергија.

  • Моќност на греење 2,2 kW и 4,5 kW
  • Максимална електрична потрошувачка 4,5 kW
  • Гаранција 12 месеци. Обезбеден сервис и резервни делови
  • Димензии (ширина x висина x длабочина): 270mm x 350mm x 380mm