Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Vivax J- Design
 
 
 
 
 
 

Vivax J- Design

 

Управувајте го вашиот клима уред од била каде било кога. Вградената wi- fi врска овозможува секогаш кога ќе дојдете дома просторијата да ја има совршената температура. Опуштено уживајте со модерен и моќен J- Design.

  • За мирен сон "ноќен режим на работа"
  • I Feel ja постигнува бараната температура според позицијата на далечинскиот управувач
  • Bio филтер и филтер за прашина за заштита од честички
  • Catalyst филтер кој ги елиминира штетните гасови и непријатните мириси
  • Загрејте се и при надворешна температура од -15°C
  • Самоодмрзнување со Intelligent Defrosting автоматската функција

 
22 000Ден
 
Моќност: