Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vivax ACP-18CH50AERI R32

 
 • Капацитет на ладење: 5.3 kw
 • Капацитет на греење: 5.5 kw
 • Еколошки гас: R32
 • Енергетска класа на ладење: A++
 • Енергетска класа на греење: A+
 • Енергетска ефикасност SEER / SCOP: 6.4 / 4.0
 • Влезна моќност на ладење: 1.547 W
 • Влезна моќност на греење: 1.500 W
 • Проток на воздух: ≤ 750 m3/h
 • Бучава (внатрешна единица): 21 ≤ 42 db
 • Работен опсег: -20°C ≤ T ≤ 50°C
 • Нето димензија на внатрешна единица: 965 x 215 x 319 mm
 • Грејач на компресор
 • Грејач на кондензатор
 • Јонизатор
 • Греење при ниски надворешни температури (-20 °C)
 • Опција за Wi-Fi уред
 • Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
 
39 990Ден
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: