Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Vivax Y- Design
 
 
 
 
 
 

Vivax Y- Design

 

Y- Design линијата на Vivax ќе го заштити Вашиот голем сеемен дом во екстремни услови од -32°C со најголема заштеда на енергија. Високата енергетска ефикасност нуди заштеда на енергија со паметна потрошувачка.

  • Заштедете со Eco Mode опцијата
  • За мирен сон "ноќен режим на работа"
  • Со детекторот за движење се регулира насоката на воздухот кон Вас, на страна од Вас или по 30 минутно отсуство автоматско намалување на фрекфенцијата на проток на воздух
  • I Feel ja постигнува бараната температура според позицијата на далечинскиот управувач
  • Turbo опција за брзо постигнување на бараната температура
  • Намалување на прашината со претворање на позитивните јони во негативни со вградениот јонизатор
  • Bio филтер и филтер за прашина за заштита од честички
  • Загрејте се и при надворешна температура од -20°C
  • Самоодмрзнување со Intelligent Defrosting автоматската функција
  • Контрола на клима уредот и кога не сте во просторијата преку wi-fi (опционално)
 
59 999Ден
 
Моќност: