Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Vivax V- Design
 
 
 
 
 
 

Vivax V- Design

 

V- Design серијата е уникатна по светлото вградено од страната на внатрешната единица кое свети плаво кога уредот е во режим на ладење и црвено во режим на греење. Стилски изглед со ефект на огледало и отворање на внатрешната единица со ефект на лепеза.

  • Заштедете со Eco Mode опцијата
  • За мирен сон "ноќен режим на работа"
  • I Feel ja постигнува бараната температура според позицијата на далечинскиот управувач
  • Turbo опција за брзо постигнување на бараната температура
  • Намалување на прашината со претворање на позитивните јони во негативни со вградениот јонизатор
  • Bio филтер и филтер за прашина за заштита од честички
  • Загрејте се и при надворешна температура од -20°C
  • Самоодмрзнување со Intelligent Defrosting автоматската функција
  • Контрола на клима уредот и кога не сте во просторијата преку wi-fi (опционално)
 
38 999Ден