Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Vivax M- Design
 
 
 
 
 
 

Vivax M- Design

 

Моќ на технологијата во борба та против алергии и прашина. Опуштено греење и ладење заштитено со Bio филтерот кој ги собира микро честичките, прашината и алергените.

  • За мирен сон "ноќен режим на работа"
  • I Feel ja постигнува бараната температура според позицијата на далечинскиот управувач
  • Turbo опција за брзо постигнување на бараната температура
  • Bio филтер и филтер за прашина за заштита од честички
  • Загрејте се и при надворешна температура од -15°C
  • Самоодмрзнување со Intelligent Defrosting автоматската функција

 
23 999Ден
 
Моќност: