Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Vivax R- Design
 
 
 
 
 
 

Vivax R- Design

 

Осетете го новото ниво на активност и енергија во просторот. Сензорот за движење ги следи Вашите потреби за создавање на астмосфера по желба со бежично поврзување.

  • Заштедете со Eco Mode опцијата
  • За мирен сон "ноќен режим на работа"
  • I Feel ja постигнува бараната температура според позицијата на далечинскиот управувач
  • Turbo опција за брзо постигнување на бараната температура
  • Намалување на прашината со претворање на позитивните јони во негативни со вградениот јонизатор
  • Bio филтер и филтер за прашина за заштита од честички
  • Загрејте се и при надворешна температура од -20°C
  • Самоодмрзнување со Intelligent Defrosting автоматската функција
  • Контрола на клима уредот и кога не сте во просторијата преку wi-fi (опционално)
 
29 999Ден
 
Моќност: