Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vivax ACP-09CH25AERI R32

 
 • Капацитет на ладење: 2.6 kw
 • Капацитет на греење: 2.9 kw
 • Еколошки гас: R32
 • Енергетска класа на ладење: A++
 • Енергетска класа на греење: A+
 • Енергетска ефикасност EER / COP: 3.75 / 4.15
 • Влезна моќност на ладење: 703 W
 • Влезна моќност на греење: 731 W
 • Проток на воздух: ≤ 416 m3/h
 • Бучава (внатрешна единица): 20 ≤ 39 db
 • Работен опсег: -20°C ≤ T ≤ 50°C
 • Нето димензија на внатрешна единица: 722 x 187 x 290 mm
 • Грејач на компресор
 • Грејач на кондензатор
 • Јонизатор
 • Греење при ниски надворешни температури (-20 °C)
 • Опција за Wi-Fi уред
 • Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција

 
24 990Ден