Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toshiba Digital Inverter и Super Digital Inverter клима уреди за прецизно ладење/греење

 
  • Греење: DI -15°C ÷ +15°C; SDI -20°C ÷ +15°C;
  • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 5,0 ÷ 8,0 kW
  • Уреди со можност за работа во режим на ладење и при ниски надворешни температури до -15°C
  • максимална должина на инсталација до 50m
  • Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор
  • во зависност од потребите можност за контрола со инфрацрвен и жичен далечински управувач (со опција за неделен тајмер, модул за управување со прозорски контакт, аналогна контрола (0-10 V), модул за дојава на аларм и режим на работа), како и можност за поврзување со BMS систем
  • функција на самодијагностицирање и Auto-restart
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: