Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Toshiba Shorai Edge
 
 
 
 
 
 

Toshiba Shorai Edge

 

Разубавете го Вашиот ентериер со нов современ дизајн со прави линии и мат текстура кој совршено се вклопува во секој модерен дом или канцелариски простор.

  • Добредојдовте во А+++ енергетската класа и во режим на ладење и во греење
  • “HADA Care” технологијата го зголемува протокот на воздухот во просторијата со што ја штити Вашата кожа од сушење.
  • “Toshiba Ultra Pure Filter” со 94% ефикасност во прочистување на 2.5 PM честичките со што се креира здрава средина за живеење.
  • “Quiet Function” го сведува на минимум звукот при работа на внатрешната единица за мирен сон.
  • Моделот е опремен со “3D Air Flow” систем со индивидуални насочувачи на воздухот и 6 можни поставувања за неограничен комфор.
  • Ефект на подно греење (при режим на греење) и ефект на дожд (при ладење) се постигнува благодарение на моќниот издув (6-7 m) и острите рабови на ротирачката перка.

 
 
54 990Ден
 
50 990Ден
 
 
Моќност:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: