Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toshiba Shorai inverter (R32)

 
 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
 • Висока A++ / A+ енергетска класа на ладење / греење
 • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotaryкомпресор,
 • плазма-јонизирачки филтер и функција на самочистење
 • подесување во 6 различни правци на струење на воздухот
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • тивка работа на внатрешна единица (дури до 20 dB) и исклучително тивок режим на надворешна единица
 • Неделен временски програматор
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Можност за Wi-Fi управување
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: