Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Toshiba Super Daiseikai 9 inverter (R32)
 
 
 
 
 
 

Toshiba Super Daiseikai 9 inverter (R32)

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,5 ÷ 5,5 kW
  • Највисоки SCOP и SЕЕR од неверојатни 10.5!
  • Највисока А+++ енергетска класа при греење/ладење
  • најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
  • функција на самочистење со 9 во 1 антибактериски филтрирачки систем и плазма јонизирачки филтер
  • 3D Air Flow – нов систем на дување, On-demand defrosting, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
  • функција на самодијагностицирање и Auto-restart
  • нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20 dB)
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: