Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toshiba Suzumi Plus inverter (R32)

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,5 ÷ 8,0 kW
  • Висока А++ / А++ енергетска класа на ладење / греење
  • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
  • функција на самочистење со 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем
  • опција за сребрен панел (со доплата)
  • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
  • опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, “Hi-Power”, “8°C (заштита од замрзнување)” функции (со доплата)
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: